Despre Agentie - Acord Imobiliar Constanta

In urma cu 15 ani am decis infiintarea agentiei imobiliare care sa aduca servicii de calitate, dar si sprijin clientilor beneficiari.

Informatia aduce putere si parghiile transmiterii ei catre clientii nostri cu profesionalism, integritate si transparenta ne-au facut sa ne consolidam locul in piata.

Echipa care formeaza aceasta entitate, alcatuieste o familie dinamica, pragmatica si mereu atenta la cerintele, planurile si nevoile clientilor si partenerilor nostri.

Clientii nostri beneficiaza de servicii profesionale de consultanta imobiliara de calitate in functie de necesitatile si dorintele lor. In cei 15 ani am tranzactionat pe toate segmentele de piata pentru ca specialistii nostri au fost mereu atenti la nevoile pietei, au manifestat intelegere si sprijin partenerilor sai.

Prin prestarea de servicii imobiliare pe langa consultanta de specialitate in vederea vanzarii/cumpararii/inchirierii de apartamente/case/vile/terenuri/spatii comerciale/spatii industriale in Constanta si in zonele limitrofe acesteia; si intelegerea nevoilor fiecarui client in parte, fie acesta la primul contact cu piata imobiliara sau fie acesta un dezvoltator imobiliar cu state vechi in acest segment.

Oferim solutii profesioniste la dorintele clientilor nostri, pentru ca noi stim ca apelarea la un specialist care sa te asculte, sa te inteleaga si sa iti ofere ceea ce ai nevoie, nu doar te ajuta sa faci cea mai buna alegere, dar te ajuta sa salvezi timp si bani.

Fiecare client care a apelat la noi, stie ca in afara de servicii profesioniste a gasit un partener de incredere care i-a oferit cea mai viabila solutie, in cel mai scurt timp, la cel mai bun pret, iar asta inseamna pentru noi servicii de calitate pentru clienti fericiti!